آیا من کارآفرینم؟ 6 سوال و 4 نکته که طرز فکر یک کارآفرین را می سازد.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 2654
نویسنده : علی اکبری

آیا من کارآفرینم؟ 6 سوال و 4 نکته که طرز فکر یک کارآفرین را می سازد.

آیـا مـن کارآفـرینـم؟   6 سوال و 4 نکته که طرز فکر یک کارآفرین را می سازد.

صبح فردا باید ساعت 6:45 از خواب بلند شوی تا به موقع سر کار برسی. تا مثل همیشه تاخیر نکنی. تو آدم صبح زود بلند شدن برای کار بی اهمیت دیگران نیستی. در درونت باور داری که زمانت را تلف می کنی و استعدادهایت را. می دانی آن کار، کار تو نیست، جایگاه تو نیست، آن دستمزد خیلی برای رسیدن به اهدافت و تفریحاتت کم است. چه باید کرد؟ آیا تحمل می کنید و غر می زنید یا به فکر می افتید و تغییر ایجاد می کنید؟ اگر تحمل نمی کنید و به فکر تغییر شرایط می افتید شما به احتمال زیاد اولین نشانه های کارآفرین شدن را دارید و ادامه ی مطالعه ی این نوشته به کار شما خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: هفت سوالی که هر کسی که می خواهد کار جدیدی را شروع کند باید از خود بپرسد.

آیا من ویژگی های یک کارآفرین را دارم؟

بعضی از ویژگی های برجسته ی شخصیتی و اجتماعی کارآفرینان را در زیر معرفی کرده ایم . ما برخی از این ویژگی ها را داریم و برخی را نه، مهم این است که خود را در مسیر کارآفرینی به این ابزارها تجهیز کنیم.

1. آیا توان مواجهه راحت با ریسک و خطرات را دارید؟

وقتی رئیس خود باشید، شما باید تصمیمات سرنوشت سازی در کسب و کارتان بگیرید. کارآفرینی شامل عدم قطعیت است. آیا از خطرات احتمالی اجتناب می کنید؟ اگر بله، کارآفرینی خیلی برای شما مناسب نمی باشد. آیا از شرکت در ریسک های حساب شده لذت می برید؟ اگر آری شما اولین مشخصه ی مهم شخصیتی در این حوزه را دارید.

بیشتر بخوانید: دو سوال اساسی برای شناخت مهارت های شخصیتی اعضای تیم در یک استارتاپ + اجرای صوتی

2. آیا استقلال طلب هستید؟

آیا می توانید به صورت مستقل و با استفاده از شهود خود تصمیماتی بگیرید. شما باید در گام اول باید مستقل به نتایجی برسید که شاید بر خلاف فکر و عمل گذشته ی خودتان و اطرافیانتان است. باید قسمتی از مسیر را تنها حرکت کنید و به هیچ کمکی متکی نباشید.

3. آیا می توانید دیگران را متقاعد کنید؟

شما ممکن است بزرگترین ایده در جهان را داشته باشد، اما اگر نمی توانید مشتریان، کارکنان و سرمایه گذاران بالقوه و یا شرکایتان را قانع کنید، شما چالش های زیادی در کارآفرین شدن دارید. اگر شما در حین لذت بردن از صحبت های عمومی، تعامل با افراد جدید را با سهولت و استدلال های قانع کننده همراه می کنید این ریشه در توانایی های شما در متقاعد کردن دیگران دارد. شما می توانید حتی با این روش برای ایده های معمولی خود نیز همراهانی پیدا کنید و آن را تبدیل به عمل کنید.

4. آیا قادر به مذاکره هستید؟

به عنوان صاحب کسب و کار کوچک، شما نیاز به مذاکره دارید. همه چیز را از قراردادها تا مجوزها و شراکت ها باید با مذاکرات به نتیجه رساند. مهارت های مذاکره به شما کمک می کند تا کسب و کار خود را از خطرات احتمالی نجات دهید، پول کمتری خرج کنید، دوستان و همراهان بیشتری بدست آورید و در قراردادها و مناقشات بتوانید حقوق خود را احقاق کنید.

5. آیا خلاق هستید؟

آیا شما به ایده های جدید فکر می کنید؟ می توانید راه های جدید برای حل مشکلات پیرامونتان تصور کنید؟ کارآفرینان باید قادر به تفکر خلاق باشند.

6. آیا می توانید حمایت دیگران را جلب کنید؟

قبل از اینکه یک کسب و کار جدید را شروع کنید باید بدانید که کارآفرینان به افراد مختلف بخصوص با تجربه و کارا در ایجاد و استقرار کسب و کارشان نیازمندند. هرچه دوستان بیشتر و حمایت اجتماعی بیشتری داشته باشیم، شانس ما برای شروع کسب و کار بیشتر است. شما مجبور به تصمیم گیری های مهم بسیاری هستید، به ویژه در ماه های اول راه اندازی کسب و کارتان. اگر شما یک شبکه اجتماعی که حامی شما در کسب و کارتان باشد نداشته باشید که شما را در زمینه ی کسب و کارتان راهنمایی کند، باید به فکر یک مربی یا مشاور زبردست باشید. یک مربی کسب و کار فردی است با تجربه، موفق و حاضر به ارائه مشاوره در مراحل مختلف فرآیند کارآفرینی.

آیـا مـن کارآفـرینـم؟   6 سوال و 4 نکته که طرز فکر یک کارآفرین را می سازد.

من می خواهم کارآفرین شوم: شروع کنید!

برای اینکه بتوان در مسیر کارآفرینی گام برداشت باید نکات مهمی را در نظر گرفت. توجه به این نکات نیاز به یک طرز فکر (Mindset) جدید دارد: طرز فکر کارآفرینی.

بیشتر بخوانید: هفت تصویر گرافیکی از گفته های خردمندانه و الهام بخش بنیانگذاران کسب و کارهای موفق ایرانی

1. خوب ببینید.

شما باید اطراف خود را خوب ببینید . نه تنها با چشم خود، که با چشم همه ی دوستان و با همه ی دوربین های تلویزیونی. همه جا را رصد کنید. دنبال چیزهای جالب و جدید باشید. دنبال تغییرات. اگر به فوتبال علاقه دارید، با دقت بازی را ببینید. تبلیغ روی لباس بازیکنان، فروشندگان در ورزشگاه ها، تبلیغات کنار زمین، نیازهای افراد در ورزشگاه، کیفیت چمن زمین، کفش بازیکنان، قدرت بدنی بازیکنان، مکمل هایی که بازیکنان ممکن است استفاده کنند، سبک موی بازیکنان، و … وقتی خوب دیدید اولین گام مهم را انجام داده اید. سپس همه ی نکات را در یک دفترچه یادداشت نمایید.

2. کاسب کارانه بیاندیشید.

لیست خود را از این دریچه ببینید که در هر کدام از این نکات دیده شده و یادداشت شده چگونه می توان پول درآورد. آیا از آرایش موی بازیکنان فوتبال می توان درآمد زایی داشت؟چه کسانی این کار را انجام می دهند؟ چقدر درآمد دارند؟ آیا مکمل های انرژی زا را می توان در ورزشگاهها فروخت؟ آیا می توان چمن ورزشگاه را با کیفیت کرد؟ در ورزشگاه چه چیزی بیشتر نیاز یک تماشاگر هیجان زده را برطرف می کند؟

3. اطلاعات کسب کنید.

به شکل رسمی یا غیر رسمی با همه صحبت کنید. خود را به افرادی که اطلاعات خوبی در این حیطه ی مورد علاقه شما دارند، مرتبط کنید. به این فکر کنید که می توانید از چیزهایی مطلع شوید که دیگران نمی دانند. با صاحبان کسب و کارهای موفق صحبت کنید. هرگز به آنچه دیده اید و فکر کرده اید اکتفا نکنید.

4. تحلیل کنید.

شما باید آنچه دیده اید و از آنچه اطلاعات کسب کرده اید را تحلیل کنید. شما باید بفهمید کدام بازار برای ورود شما مناسب است. نقاط قوت و ضعف خود را برای ورود به هر کدام از این کسب و کارها روی کاغذ بنویسید. تهدیدات را درک کنید و فرصت ها را هوشمندانه دنبال کنید. یک کارآفرین باید ذهن تحلیل گر و تفکر استراتژیک داشته باشد.

اکنون شما اولین گام ها در جهت ورود به دنیای کارآفرینی را برداشته اید . ذهن شما باید با دیدن و فکر کردن و مطلع شدن از اطلاعات روز به روز ورزیده تر شود. در ضمن شما باید کم کم نقش جدید خود را باور کنید. شما در مسیر کارآفرینی قرار گرفته اید. باید به سبک تازه ای فکر و عمل کنید.  شما اولین گام ها را که در ذهن یک فرد کارآفرین باید برداشته شود را پشت سر گذاشته است اما هنوز این اول کار است!

در نوشته های بعدی، مراحل بعدی کارآفرینی را توضیح خواهیم دارد. نظر شما چیست؟ آیا شما طرز فکر کارآفرینی دارید؟

4,087 بازدید


:: موضوعات مرتبط: كار افريني , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: